Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

       

17.8.2018
Novinka v sortimentu - SVETROVINA (pletený fleece)


22.12.2017
Od ledna 2018 můžete využít novou levnější dopravu přes kurýra GEIS (zrušili jsme PPL).

Nové tisky pláten tak budete mít ještě výhodněji :-)


17.11.2017
Nabízíme nové bavlněné plátno ideální pro ušití TEEPEE. Bílé HVĚZDY jsou velké 12 cm, skladem je šedý i tmavě šedý podklad.


9.11.2017
Také budete šít jako dárek na Vánoce PANENKU? Použít na ni můžete buď TĚLOVÉ plátno nebo trochu pružnou tričkovinu oboulíc, vše je 100% bavlna.


Zasíláme také na Slovensko

RYCHLÝ KONTAKT

Pracovní dny 8:00 - 16:00
tel: 605 720 002, 561 205 828
pavla(a)mechulka.cz

INFORMACE

arr3Úprava cen balíků České poštyZ důvodu nového ceníku ČP s platností od 1.2.2018 jsme museli navýšit ceny jejich balíčků. Změna se... arr3Foto pro inspiraci (17.8.2017)Fotogalerie INSPIRACÍ se po hodně dlouhé době opět začíná zaplňovat. Tímto se omlouváme všem... arr3ZÁSILKOVNAOd LEDNA 2016 můžete při objednávce využít novou přepravu ZÁSILKOVNA ... síť poboček ČR (55 Kč) i... arr3BLACKOUT závěsovina - VELKÝ VÝPRODEJ zbytkůDo prodeje jsou zařazeny větší zbytky závěsoviny Black-out ... třeba se budou právě vám hodit na... arr3VÝPRODEJZ průběžně aktualizované nabídky zbytkových látek můžete vybrat menší kousky na vaše drobné šití,...

Ochrana osobních údajů e-shopu MECHULKA
  1. Ing. Pavla Couralová, bydliště Újezd u Rosic 134, 66484, IČ 75578409, Živnostenské oprávnění vydané Městským úřadem Rosice (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Ing. Pavlou Couralovou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01 České Budějovice
    • Přepravní společnosti:
      - Geis Parcel CZ s.r.o., Zemská 211, 33701 Ejpovice
      - Zásilkovna s.r.o., Drahobejlova 1019/27, 19000 Praha
      - Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, 22599 Praha 1
    • Účetní systém Money S3, Solitea Česká republika, a.s., Drobného 555/49, Ponava, 602 00 Brno

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese pavla@mechulka.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky eshop.mechulka.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.