DOVOLENÁ 4. - 18. července 2022. E-SHOP JE V TYTO DNY UZAVŘEN. Více informací v novinkách.
Novinky
16.06.2022
PLÁNOVANÁ DOVOLENÁ o prázdninách
DOVOLENÁ 4.7. - 18.7.2022 Objednané zboží budeme odesílat naposledy v pondělí 4.7.2022 dopoledne, pak až ve středu 20.7.2022. Dobírkové objednávky a... číst celé
27.05.2022
OMEZENÝ PROVOZ 30. - 31. května 2022
V pondělí 30. května bude z provozních důvodů e-shop bez našeho dohledu, v úterý 31. května odpoledne předpokládáme návrat k naší technice a do skladu... číst celé
09.12.2021
VÁNOČNÍ PROVOZ
Vaše objednávky budeme zpracovávat až do úterý 21.12.2021, to bude i poslední den expedice zásilek před Vánoci. Prosím pozor, svozy k nám jezdí dopole... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu MECHULKA
Ochrana osobních údajů e-shopu MECHULKA

  Ing. Pavla Couralová, bydliště Újezd u Rosic 134, 66484, IČ 75578409, Živnostenské oprávnění vydané Městským úřadem Rosice (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

- jméno, příjmení
- e-mailovou adresu
- telefonní číslo
- adresu/sídlo

  Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.
Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  Zpracování osobních údajů je prováděno Ing. Pavlou Couralovou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

  • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01 České Budějovice;
  • Přepravní společnosti:
    - Direct Parcel Distribution CZ s.r.o., Modletice 135, 251 01 Říčany u Prahy;
    - Zásilkovna s.r.o., Drahobejlova 1019/27, 190 00 Praha;
    - Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1;
  • Účetní systém Money S3, Solitea Česká republika, a.s., Drobného 555/49, Ponava, 602 00 Brno;
  • Poskytovatel platební brány společnost ComGate Payments, a.s., Jankovcova 1596/14a, 170 00 Praha 7 - Holešovice.

Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese pavla@mechulka.cz.

  Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

- zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
- vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
- požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
- požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
- na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
- požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
- na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
- podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

                     

Doprava zdarma

Nákup nad 2000 Kč vč. DPH
Platba předem
Zásilkovna / DPD / Balíkovna
Doprava po ČR

MECHULKA - metrový textil
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz