Logo
Pomůžeme Vám s výběrem.
Po - Pá (8 - 17 h)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu po ČR ZDARMA
Novinky
09.12.2021
VÁNOČNÍ PROVOZ
Vaše objednávky budeme zpracovávat až do úterý 21.12.2021, to bude i poslední den expedice zásilek před Vánoci. Prosím pozor, svozy k nám jezdí dopole... číst celé
01.11.2021
ZÁSILKOVNA SE CHYSTÁ NA VÁNOČNÍ BLÁZINEC - KRATŠÍ ÚLOŽNÍ LHŮTA
Zásilkovna před Vánoci opět zavedla zkrácenou úložní lhůtu pro vyzvednutí balíčků. Je to pouze 5 kalendářních dní + 2 dny možné prodloužení. Chce tím ... číst celé
08.08.2021
PO DOVOLENÉ UŽ MÁME OPĚT OTEVŘENO
LETNÍ DOVOLENÁ SKONČILA Už můžete objednávat, nákupní košíky máte dnes, tj. 8.8.2021, od 15.h opět dostupné. Dotazy v diskuzích, off-line chatu a p... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu MECHULKA
Ochrana osobních údajů e-shopu MECHULKA

  Ing. Pavla Couralová, bydliště Újezd u Rosic 134, 66484, IČ 75578409, Živnostenské oprávnění vydané Městským úřadem Rosice (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

- jméno, příjmení
- e-mailovou adresu
- telefonní číslo
- adresu/sídlo

  Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.
Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  Zpracování osobních údajů je prováděno Ing. Pavlou Couralovou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

  • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01 České Budějovice;
  • Přepravní společnosti:
    - Direct Parcel Distribution CZ s.r.o., Modletice 135, 251 01 Říčany u Prahy;
    - Zásilkovna s.r.o., Drahobejlova 1019/27, 190 00 Praha;
    - Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1;
  • Účetní systém Money S3, Solitea Česká republika, a.s., Drobného 555/49, Ponava, 602 00 Brno;
  • Poskytovatel platební brány společnost ComGate Payments, a.s., Jankovcova 1596/14a, 170 00 Praha 7 - Holešovice.

Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese pavla@mechulka.cz.

  Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

- zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
- vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
- požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
- požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
- na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
- požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
- na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
- podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

                       

Doprava zdarma

Nákup nad 2000 Kč vč. DPH
Platba předem
Zásilkovna / DPD / Balíkovna
Doprava po ČR

MECHULKA - metrový textil
Pavla Couralová
Pavla Couralová
Po - Pá (8 - 17 h)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz