Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

       

1.3.2019
Rozšířili jsme možnosti doručení na adresu přes služby Zásilkovny a jejich partnerů: ČR - DPD, InTime a Česká Pošta; SR - GLS a Slovenská pošta. Zároveň jsme kvůli zdražení zrušili přímý Balík do ruky a na poštu přes ČP.


1.1.2019
Při nákupu nad 2000 Kč vč.DPH = DOPRAVA ZDARMA (platí pro Geis a Zásilkovnu po ČR, případná dobírka bude připočtena).


24.11.2018
Zahajujeme VELKOOBCHODNÍ PRODEJ vybraných vzorů bavlněných pláten.
20 m látky si může za výhodnou cenu 75 Kč/m vč. DPH zakoupit úplně každý :-)


30.10.2018
Akční ceny na zimní SOFTSHELL.



17.8.2018
Novinka v sortimentu - SVETROVINA (pletený fleece)


22.12.2017
Od ledna 2018 můžete využít novou levnější dopravu přes kurýra GEIS (zrušili jsme PPL).

Nové tisky pláten tak budete mít ještě výhodněji :-)


17.11.2017
Nabízíme nové bavlněné plátno ideální pro ušití TEEPEE. Bílé HVĚZDY jsou velké 12 cm, skladem je šedý i tmavě šedý podklad.


9.11.2017
Také budete šít jako dárek na Vánoce PANENKU? Použít na ni můžete buď TĚLOVÉ plátno nebo trochu pružnou tričkovinu oboulíc, vše je 100% bavlna.


Zasíláme také na Slovensko

RYCHLÝ KONTAKT

Pracovní dny 8:00 - 16:00
tel: 605 720 002, 561 205 828
pavla(a)mechulka.cz

INFORMACE

arr3Úprava cen balíků České poštyZ důvodu nového ceníku ČP s platností od 1.2.2018 jsme museli navýšit ceny jejich balíčků. Změna se... arr3Foto pro inspiraci (17.8.2017)Fotogalerie INSPIRACÍ se po hodně dlouhé době opět začíná zaplňovat. Tímto se omlouváme všem... arr3ZÁSILKOVNAOd LEDNA 2016 můžete při objednávce využít novou přepravu ZÁSILKOVNA ... síť poboček ČR (55 Kč) i... arr3BLACKOUT závěsovina - VELKÝ VÝPRODEJ zbytkůDo prodeje jsou zařazeny větší zbytky závěsoviny Black-out ... třeba se budou právě vám hodit na... arr3VÝPRODEJZ průběžně aktualizované nabídky zbytkových látek můžete vybrat menší kousky na vaše drobné šití,...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Ing. Pavle Couralové, bydliště Újezd u Rosic 134, 66484, IČ 75578409 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů